Η έκθεση Ancient Greece: Science and Wisdom (Αρχαία Ελλάδα: Επιστήμη και Σοφία), που οργανώθηκε από το Science Museum (Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου) και ενισχύθηκε, μεταξύ άλλων, και από το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, προσέλκυσε 64.300 επισκέπτες.

Η έκθεση μετέφερε τους επισκέπτες χιλιετίες πίσω στο χρόνο διερευνώντας πώς οι αρχαίοι Έλληνες επεξεργάζονταν, στοχάζονταν και συζητούσαν για τον φυσικό κόσμο. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μια συλλογή σπάνιων και σημαντικών αντικειμένων που εκτέθηκαν για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και την πρόσφατη επιστημονική έρευνα για τον αρχαίο αυτό πολιτισμό, αποκαλύπτοντας πώς η περιέργεια και η έρευνα αποτελούσαν τη βάση για την αρχαία ελληνική κατανόηση του σύμπαντος, όπως είναι για τους επιστήμονες σήμερα.

Στην έκθεση περιλαμβάνονταν εκθέματα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, το Μουσείο Μπενάκη, το Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι, τη Συλλογή Nicolas και Alexis Kugel, το Μουσείο Reiss Engelhorn στη Γερμανία, το Μουσείο Kunsthistorisches στη Βιέννη, το Πανεπιστήμιο Kunstsammlungen Antike der Ruhr-Universität Bochum στη Γερμανία, το Reading Museum στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη συλλογή Science Museum Group Collection.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος Ηνωμένου Βασιλείου – Ελλάδος 21 in 21 initiative (21 δράσεις για το 2021) που σηματοδοτεί τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.