Η θεατρική ομάδα αστέγων «Walkabout» της Κοινωνίας Ίσων Ευκαιριών – Equal Society ανέβασε στο θέατρο «ΣΤΑΘΜΟΣ» στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2020 την παράσταση «Μόλλυ Σουήνυ» του Μπράιν Φρίελ σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Δορλή. Το έργο πραγματεύεται την αιώνια ιστορία της ανθρώπινης επιθυμίας: της επιθυμίας για ολοκλήρωση, συγχώρεση και αγάπη. Κατά τις ημέρες των παραστάσεων τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα με γνώμονα την προστασία του κοινού και του προσωπικού.

Ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός της Κοινωνίας Ίσων Ευκαιριών – Equal Society υλοποιεί προγράμματα σε συνεργασία με δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και με άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με δράσεις κατά του κοινωνικού αποκλεισμού, της ανεργίας και της φτώχειας. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το φάσμα της αστεγίας.

Η παραστάσεις υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου. Αντί εισιτηρίου, οι θεατές πρόσφεραν τρόφιμα για τη δομή κοινωνικού συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society.