Υποτροφίες – Βραβεία

Υποτροφίες Γιάννης Σ. Κωστόπουλος

Το 2021 καθιερώθηκαν οι Υποτροφίες Γιάννης Σ. Κωστόπουλος εις μνήμην του Επιτίμου Προέδρου του Ιδρύματος. Πρόκειται για την κάλυψη διδάκτρων σπουδαστών/σπουδαστριών που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού ετήσιου εισοδήματος για τη φοίτηση σε μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Βραβεία

Βραβείο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου

Το 2019, το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου με αφορμή την 40η επέτειο ιδρύσεώς του θέσπισε το Βραβείο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Βραβείο απονέμεται, μετά από αξιολόγηση, από ειδική τριμελή επιτροπή, σε ταινία του ελληνικού προγράμματος που κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ. Η ταινία θα πρέπει να επιδεικνύει μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση, να προάγει την κινηματογραφική τέχνη και να αναδεικνύει τις συγγένειές της με τις άλλες τέχνες. Το Βραβείο συνοδεύεται από έργο της καλλιτέχνιδας Δάφνης Κωστοπούλου, Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος.

Βραβείο Αριστείας Γιάννης Σ. Κωστόπουλος και Βραβείο Αριστείας Άννυ Σ. Κωστοπούλου

Το Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου αποφάσισε να καθιερώσει εις μνήμην του Γιάννη Σ. Κωστόπουλου και της Άννυς Σ. Κωστοπούλου Βραβεία Αριστείας που θα απονέμονται ετησίως σε αριστεύσαντες αποφοίτους εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Πρόσφατες Δράσεις

Παλαιότερες Δράσεις

14 Νοεμβρίου, 2021
1 Σεπτεμβρίου, 2021